Verantwoord alcoholgebruik

Bij Wijn. en Pop-Up Proeven laten we je kennis maken met onze unieke biologische wijnen. We doen dit graag op een verantwoordelijke manier en gaan er vanuit dat je hier zelf ook verantwoord mee om gaat.

Wijn kopen of proeven? Alleen voor 18 jaar en ouder.

Wijn. en Pop-Up Proeven volgen alle regels en wetgeving omtrent de verkoop en het gebruik van alcohol.
Bij ons kun je dus alleen wijn kopen en proeven wanneer je 18 jaar of ouder bent.

Leeftijdscontrole zowel online als offline!

Bestel je in de online shop? Dan zul je op de afrekenpagina moeten bevestigen dat je 18 jaar of ouder bent. Vul dit correct in, want bij aflevering van de bestelling zal de bezorger een leeftijdscontrole uitvoeren en hierbij om je ID/paspoort vragen. Alleen als je 18 jaar of ouder bent zal de bezorgen je het pakket overhandigen.

Alle pakketten (ook die van virtuele proeverijen) zullen altijd verstuurd worden met een leeftijdscontrole door de bezorger. Hierdoor zullen pakketten ook alleen nog worden afgeleverd bij de geadresseerde en bij niet thuis worden doorgestuurd naar een afhaallocatie. De toeslag hiervoor zit in de verzendkosten verwerkt.

Proeverijen op locatie worden alleen gegeven aan groepen waarbij alle deelnemers 18 jaar en ouder zijn.  Als er twijfel ontstaat over de leeftijd van deelnemers, zal ik bij een proeverij op locatie om legitimatie vragen om er zeker van te zijn dat iedereen 18 jaar en ouder is.

Meer info: Wim over Wijn